Bastech Hilvarenbeek

Bastech Hilvarenbeek is een bedrijf wat zich, middels persoonlijke service, al ruim 20 jaar sterk maakt voor een kwalitatief eindproduct tegen een gunstige prijs. U wordt altijd helder en transparant te woord te staan. ” Eerlijk advies!”  Dat is iets wat wij hoog in het vaandel hebben. Onze creativiteit biedt betaalbare oplossingen zonder in te leveren op veiligheid.

Wij werken dagelijks met materialen als RVS, staal en aluminium. Door onze nauwe samenwerking met Spruyt Motorsport in Esbeek hebben wij ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in uitlaatmontage en het monteren van de meest uiteenlopende autoaccessoires.
U bent bij ons dus aan het juiste adres voor uitlaatmontage, aansluiten van parkeersensoren, kleine revisiewerkzaamheden en uiteraard alle voorkomende laswerken. Zoekt u iets speciaals? Wij denken graag met u mee!

Eigenaar Bas Happel heeft ruim 40 jaar ervaring als lasser en is een specialist geworden in het vervaardigen van custom made uitlaten en de installatie van uitlaat kleppen. U treft Bas iedere dag in de autogarage in Esbeek. Voor allerhande laswerk, een goed advies en een lekkere kop koffie bent u van harte welkom. Ons adres is Notelstraat 5 5085ET Esbeek